Od 14. do 20. 8. vypínáme trouby a frčíme na dovolenou. Přejeme vám krásné léto! Olga a Kuba

Bezinkový koláč s limetkou

Klasický cheesecake začali péct před 100 lety v New Yorku. Tenhle bezinkový se zrodil loni v mé v kuchyni. Už ale stihl pobláznit celou redakci Apetitu a také několik nevěst. Kde ho budete servírovat vy?

složení a alergeny
- 1x +
620 Kč

Koláč můžete mít na stole ve středu 23. 8.
Doprava kamkoliv po Praze za 79 Kč

Co o něm lidé říkají?

„První a jistě ne poslední objednávka u Tartaletky dopadla nad naše očekávání! Výběr byl od počátku jasný - bezinkový koláč s limetkou, který se měl stát narozeninovou laskominou pro velkou milovnici cheesecaků. V průběhu týdne ochutnala oslavenkyně již dva jiné cheesecaky, a tak jsme si říkali, že máme nevýhodu až posledních gratulantů a jestli tento koláč tak trochu "nezapadne v davu". Naopak! Byl jednoznačně označen za nejlepší a vyšel jako naprostý vítěz ze souboje s velmi silnými soupeři – cheesecaky z CrossCafe a IF Café. Moc děkujeme a těšíme se na další dobrůtky :-)”

Lucie Srbová

Nezbyde vám ani drobek

Sušenkový korpus

Sýrový krém

V Polabí trhané bezinky

Svěží šťáva z limetek

Maximálně čerstvý

Ruční práce se vším všudy